Bellen Menu
Westvlietweg 65K
2495 AA Den Haag
Telefoon: 070 - 365 33 63
info@HC-dakgeveltechnieken.nl

Dakkapel plaatsen en repareren Den Haag

Onderhoud en renovatie van uw dakkapel

Meer ruimte in uw woning

Uw zolderruimte ombouwen in een royale slaap- of studeerkamer? Een mooie manier voor het creëren van licht en ruimte op uw zolder is het laten zetten van een dakkapel. Een dakkapel bepaalt in grote mate het aanzien van uw huis en verhoogt daarmee de waarde van uw huis. Een dakkapel geeft veel extra leefruimte op de meestal beperkte ruimte van uw zolder. Zowel binnen als buiten geeft een dakkapel een fraai aanzicht.

In alle soorten en maten

Dakkapellen zijn er in veel soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit dakkapellen van kunststof of van hout en kunt u kiezen uit een dakkapellen met een plat of een schuin dak. Voor de afwerking zijn er diverse soorten glas en kozijnen. De dakkapel wordt op uw verzoek op maat gemaakt in de stijl die past bij uw woning. Ook renovatie van uw dakkapel is bij ons geen probleem. HC dak- en geveltechnieken uit Den Haag heeft jarenlange ervaring om aan uw wensen te voldoen op het gebied van dakkapellen.

Meer informatie over dakkapellen

Wilt u een deskundig advies of heeft u een klus? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Liever direct contact? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 - 365 33 63.

Neem contact met ons op

Plaatsen en onderhoud dakkapel

     

Vraag het aan HC Aannemer Den Haag

We helpen u snel en vakkundig!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u contact op met HC Dak- en Geveltechnieken uit Den Haag.

Naam:*
Adres*
Plaats:*
Telefoon:*
E-mail:*
Uw vraag:*
Verstuur formulier

Adresgegevens

Westvlietweg 65L
2495 AA 's-Gravenhage
Tel. 070 - 365 33 63
info@HC-dakgeveltechnieken.nl
Privacyverklaring