Bellen Menu
Westvlietweg 65K
2495 AA Den Haag
Telefoon: 070 - 365 33 63
info@HC-dakgeveltechnieken.nl

Voordelen en nadelen houten dakkapel

Wat u moet weten

Tegenwoordig zijn de meeste dakkapellen die geleverd worden kunststof dakkapellen. Of grotendeels kunststof (buitenkant). Toch worden er nog steeds houten dakkapellen geplaatst. Er zijn ook combinaties mogelijk, buitenkant van kunststof maar wel houten kozijnen.

Voordelen houten dakkapel

Gemakkelijk van kleur te veranderen. Je hoeft een houten dakkapel alleen maar te verven. De natuurlijke uitstraling. Het is nog altijd beter dan een kunststof dakkapel. Maar omdat een dakkapel vaak op grote hoogste staat is het op afstand vaak minder goed zichtbaar. Kunnen ter plekke gefabriceerd worden, dus door de handige persoon ook zelf in elkaar te zetten.

Nadelen houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft meer onderhoud nodig heeft. Regelmatig schilderen is een must, vaak minimaal 1 keer in de zes jaar. Onderhoud is vaak zelf uit te voeren, houten dakkapellen en houten kozijnen kunnen gerepareerd worden. Hoewel kunststof dakkapellen een steeds natuurlijker uitstraling hebben, heeft een houten dakkapel nog steeds de de meest natuurlijke uitstraling.

Vraag het aan HC Aannemer Den Haag

We helpen u snel en vakkundig!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u contact op met HC Dak- en Geveltechnieken uit Den Haag.

Naam:*
Adres*
Plaats:*
Telefoon:*
E-mail:*
Uw vraag:*
Verstuur formulier

Adresgegevens

Westvlietweg 65L
2495 AA 's-Gravenhage
Tel. 070 - 365 33 63
info@HC-dakgeveltechnieken.nl
Privacyverklaring